Yeni üye olduğum spor salonu: 6 haftanın sonunda dürüst bilanço
```elexp
{"title":"Yeni üye olduğum spor salonu: 6 haftanın sonunda dürüst bilanço","cat":"Yaşam","rating":4,"place":"Şehir merkezi spor salonu","loc":"İstanbul","verdict":"Tavsiye ederim","read":5,"likes":156,"comments":41,"excerpt":"Kampanyaya kanıp değil, deneyip yazıyorum. Ekipman, kalabalık saatler, hoca ilgisi ve gizli ücretler dahil altı haftalık net gözlemim.","tags":["spor salonu","fitness","üyelik","sağlık"],"pros":["Ekipman yeni ve bakımlı","Sabah saatleri çok sakin","Temizlik standardı yüksek"],"cons":["Akşam 18-20 arası aşırı kalabalık","Kişisel antrenman paketleri pahalı","Soyunma odası dolapları yetersiz"]}
```
Spor salonu üyeliği, ilk hafta herkesin sevdiği ama devamı gelmeyen bir karar. Ben tam altı hafta düzenli gittim ve gözlemlerimi biriktirdim.
## Ekipman ve ortam
Aletler yeni ve düzenli bakılıyor, bu büyük artı. Temizlik konusunda da bir şikâyetim olmadı. Ancak akşam 18.00-20.00 arası o kadar kalabalık oluyor ki sıra beklemeden antrenman yapmak neredeyse imkânsız.
## Gizli maliyetler
Üyelik ücreti makul görünüyor ama kişisel antrenör ve bazı grup dersleri ekstra ücretli. Karar vermeden önce bu kalemleri mutlaka sorun. Ben sabah saatlerine geçince hem kalabalıktan hem stresten kurtuldum.
**Sonuç: