Yılın en pahalı konserine gittim: bilet parası hak ediyor muydu?
```elexp
{"title":"Yılın en pahalı konserine gittim: bilet parası hak ediyor muydu?","cat":"Etkinlik","rating":4.5,"place":"Büyük arena konseri","loc":"İstanbul","verdict":"Tavsiye ederim","read":5,"likes":289,"comments":66,"excerpt":"Bilet fiyatı dudak uçuklatıyordu. Ses sistemi, sahne, kalabalık yönetimi ve o meşhur 'atmosfer' gerçekte nasıldı? Kategori kategori değerlendirdim.","tags":["konser","etkinlik","bilet","müzik"],"pros":["Ses ve sahne prodüksiyonu kusursuzdu","Sanatçı canlı performansta çok güçlü","Giriş-çıkış organizasyonu düzenliydi"],"cons":["Bilet fiyatı gerçekten yüksek","İçeride yiyecek-içecek fahiş","Arka kategori sahneyi ekrandan izliyor"]}
```
Bilet fiyatını görünce iki kez düşündüm ama 'bir kere yaşanır' deyip gittim. Parasını hak edip etmediğini objektif ölçmek için sahne, ses, kalabalık ve fiyat başlıklarına ayırdım.
## Prodüksiyon kalitesi
Ses sistemi ve sahne şovu tek kelimeyle kusursuzdu. Sanatçının canlı performansı kayıtların çok üstünde; bu tarafta ödediğim paraya değdi diyebilirim.
## Fiyatın gölgesi
Ancak içerideki yiyecek-içecek fiyatları resmen fırsatçılıktı. Ayrıca arka kategorideyseniz sahneyi büyük ölçüde dev ekrandan izliyorsunuz; bu durumda 'canlı' olmanın anlamı biraz azalıyor.
**Sonuç: